Li voleu veure les interioritats al Palau?

dimecres, 6/06/2012 | Música, Notícies

El Palau de la Música celebra una jornada de portes obertes el diumenge 17 de juny per afegir-se a la Festa Major de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Si no heu anat al Sónar la nit abans, aprofiteu l’oportunitat de veure les muses de prop: les portes del Palau seran obertes de 10 a 15 hores.

Els visitants trepitjaran l’escenari de la Sala de Concerts, un recinte màgic concebut com una immensa caixa de vidre coronada amb una gran claraboia central, escenari de grans concerts i esdeveniments. Entraran a la Sala Lluís Millet, l’emblemàtica sala de descans, situada a la planta principal, que porta el nom del fundador de l’Orfeó Català. Baixaran al Petit Palau, el qual, construït a 11 metres de profunditat i inaugurat el 2004, és el recinte ideal per als concerts de música de cambra i altres estils. Visitaran la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català, un espai íntim i acollidor on hi ha la primera pedra del Palau, i potser l’espei més desconegut de la visita.

Com a novetat respecte jornades de portes obertes anteriors, enguany hi haurà la participació d’alguns cantaires del cor de l’Orfeó Català i del Cor Jove i del Cor de Noies de l’Orfeó Català, que oferiran petites actuacions a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana.

I l’altra novetat és que el Palau vol convidar el públic participant en la jornada a compartir la seva experiència a les xarxes socials. Amb el lema ‘El Palau m’inspira’ s’organitzarà un concurs de fotografia de la jornada a través del Facebook del Palau, i els visitants podran deixar les seves impressions i explicar què els ha inspirat la visita al Palau mitjançant Post-its en un mural  o a través de Twitter amb l’etiqueta #palauinspira

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús