Barcelona es queda sense Busker’s Festival

dimarts , 29/05/2012 | Música, Notícies

La 8a edició del festival de músics de carrer Busker’s Festival no se celebrarà a Barcelona aquest estiu. La Casa Amarilla, l’entitat sociocultural sense ànim de lucre que l’organitza desinteressadament, s’ha vist obligada a cancel·lar l’edició d’aquest any per manca de fons. “La nostra organització, en aquest any 2012 marcat per una programada i brutal crisi, no pot comprometre el baixíssim pressupost que té per als projectes socioculturals”, afirma el comunicat enviat per La Casa Amarilla. En l’ últim trimestre de 2012, l’entitat decidirà si recuperarà el festival de cara al 2013.

El Busker’s Festival Barcelona, l’únic Busker’s de tota la península, ha aconseguit amb molt pocs recursos, posicionar-se com un esdeveniment únic a la ciutat i al país. Any rere any ha consolidat la seva imatge de manera significativa, permetent els ciutadans a gaudir lliurement d’espectacles de carrer d’artistes de tot el món, reivindicant la professionalitat del sector.

El Busker’s Barcelona és la seu mediterrània del circuit europeu de Festivals Busker’s, que promou l’ intercanvi d’espectacles i professionals d’arreu del món, així com és el referent en la projecció Llatinoamericana d’aquest tipus de festivals. Segons l’organització del festival, en l’edició de 2011, que es va celebrar en diferents punts de la Barceloneta, el públic assistent va arribar a les gairebé 50.000 persones en quatre dies.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús