L’ensenyament demana auxili

dimarts , 22/05/2012 | Ciutat, Notícies

La jornada de vaga a l’educació catalana ha aglutinat sindicats, estudiants, i associacions de pares que han reclamat un ensenyament públic i de qualitat i l’aturada de les retallades impulsades per la Generalitat i el Ministeri d’Educació.

Milers de persones s’han manifestat pel centre de Barcelona en contra de les retallades a l’ensenyament públic. Estudiants de diferents facultats i personal de les universitats (a més d’alguns pares amb nens) formen part de la cua de la manifestació, que a les 14 h sortia de plaça Universitat, quan la capçalera ja havia arribat a Pla de Palau. Els lemes més corejats són “Sos educació”, “no, no, no a la privatització”, “som el llevat que aixecarà la massa” o “l’educació no es ven, es defensa”.

penjantdunfil2.jpgsosensenyament.jpgeducacionoesven.jpg

retallada.jpg

 

 

 

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús