Noves dates per als concerts aplaçats de Manolo García

dilluns, 21/05/2012 | Música, Notícies

Ja hi ha noves dates per als quatre concerts que Manolo Garcia va haver d’aplaçar aquest mes a Barcelona després de ser operat d’apendicitis. Garcia havia de celebrar 6 concerts a Barcelona, tots amb les entrades exhaurides, però només em va poder fer dos.

Les entrades per al 10 maig al Teatre Coliseum seran vàlides per al nou concert del 17 de octubre, les de l’11 maig al Coliseum, per al 23 de octubre, les del 22 maig també al Coliseum, per al 24 de octubre, i les del 25 maig al Palau de la Música, valdran per al dia 1 de octubre.

En cas de que es prefereixi la devolució de l’import de l’entrada, el tràmit es podrà dur a terme fins el dia 30 de juny.

Etiquetes:

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús