La cultura contemporània esclata al festival ®NOVA

dimecres, 16/05/2012 | Arts, Ciutat

Arriba Rojo®NOVA, una mostra de cultura contemporània que barreja música i arts visuals i se celebrarà fins al 31 de maig a la galeria Mitte.

Les arts plàstiques, el videoart, les instal·lacions i la música són les protagonistes de NOVA, el festival d’art i música d’avantguarda nascut a Brasil que arriba a Barcelona amb la voluntat de crear noves formes de dialogar i gaudir l’art d’avantguarda. Des d’avui i fins al 31 de maig, la galeria Mitte (Bailén, 86) donarà a conèixer les instal·lacions de l’alemany Clemens Behr, el belga Koen Delaere i els muntatges coloristes de la barcelonina Anna Taratiel, autora de murals coloristes (els tres realitzaran treballs en directe fins al 18 de maig).

Emmarcat en l’espai Mitte of Mitte, entre quatre columnes, s’exhibiran les peces del col·lectiu Penique Productions, que ocupen l’espai públic amb instal·lacions de tons flúor (del 22 al 24 de maig) i a l’aparador de la galeria es podran contemplar les propostes del japonès Sosaku Miyazaki. També es projectaran obres d’artistes com Yoshi Sodeoka, Frederick Heyman i Plink Flojd. L’altre protagonista serà la música: animaran les vetllades Andy Dixon i Kouomek (22 de maig), Autumn Comets i Laura Put (26 de maig) i Litoral i Pigmy (30 de maig).

Etiquetes: ,

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús