Love of Lesbian, a Time Out Barcelona i al Poble Espanyol

dimarts , 15/05/2012 | Música, Notícies

TOB220.jpg Love of Lesbian –els protagonistes, amb la Rambla i els redactors de la revista, de la portada del Time Out d’aquesta setmana– acaben d’anunciar la data de la presentació oficial a Barcelona del seu nou àlbum, ‘La noche eterna. Los días no vividos’ que sortirà a la venda el 22 de maig. El concert serà dijous 12 de juliol al Poble Espanyol, i obriran la vetllada els també catalans Mendetz, que defensaran els temes de ‘Silly Symphonies’ (2011), la seva tercera entrega discogràfica.

A banda de la portada, Love of Lesbian són els protagonistes d’una entrevista en què expliquen a Time Out per què la nit –i el que es deixa de viure de dia quan es viu de nit– és la protagonista del nou disc. Després de dos anys de gira i més de 150 concerts, el quintet que lidera Santi Balmes en sap alguna cosa.

“Hem treballat d’una manera molt diferent –explica Juli Saldarriaga, guitarra, teclats i cors de Love of Lesbian–. ’1999′ el vam gravar quan encara tots treballàvem en altres coses, ara ja només ens dediquem a la música. Tots hi hem estat més implicats des de les maquetes. L’hem treballat molt millor, és un disc molt més pensat. Hi ha hagut menys sorpreses a l’estudi, i ens hem pogut dedicar a que sonés molt millor. Ens hem quedat més satisfets com a banda. Sempre havia volgut gravar un disc com ho feien els clàssics, anar tots a l’estudi, gravar tots junts, mira els bombos, les caixes, les guitarres… Tot això ara ho hem fet. I per això el disc té una sonoritat més homogènia. Estic molt satisfet tant e la feina que hem fet com a banda i com a instrumentistes, i de la feina dels productors. Estic molt convençut del que traiem al mercat”.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús