A la Rambla amb Love of Lesbian

dimarts , 15/05/2012 | Arts, Cinema, Ciutat, General, Menjar i beure, Música, Nit, Notícies, Tendències, TV

A la revista que trobareu aquest dimecres al quiosc, ens hem instal·lat a la Rambla per demostrar que, tot i estar plena de turistes, també és dels barcelonins. I hi hem anat amb Love of Lesbian, una de les bandes barcelonines de referència, que treuen la setmana que ve l’esperat disc La noche eterna. Los días no vividos.

Odiada i estimada, visita i rebutjada, la Rambla és la imatge de Barcelona al món, però també és un passeig que molts barcelonins eviten. L’Eulàlia Iglesias s’hi ha passejat per descobrir-nos els 15 millors llocs del passeig, ha entrevistat quatre rambleros de pro i ens repassa la història. Alhora, la Marta Salicrú ha parlat amb la banda de Santi Balmes, que ens desvetlla els secrets del disc, la ressaca de l’èxit de 1999 i algunes coses del futur més proper.

A més:

–A Menjar i Beure, hem trobat les hamburgueseries més noves.
–A Botigues, hem canviat l’armari i us proposem un look d’estiu, de cap a peus.
–A Ciutat i Nens, us fem la ruta ideal de la Nit dels Museus.
–A Art, us donem les claus perquè nos us perdeu cap detal de la fira Swab.
–A Cinema, hem parlat amb Philippe Falardeau de Profesor Lazhar.
–A Teatre, Pere Arquillué i Oriol Broggi ens expliquen com han fet Cyrano de Bergerac.
–A Llibres, Michael Damiano ens revela la part més íntima de Miquel Barceló.
–A Música, parlem amb Camille del concert que oferirà a Barcelona i Girona.
–A Gai i Lèsbic, inaugurem el nou Martin’s, que obre aquest divendres a Sants.

A més, hem fet Sexe Oral amb David Selvas, hem posat quatre estrelles a Mequinensa, us fem quatre propostes per fer amb els nens el cap de setmana, expliquem els secrets dels concerts de Bruce Springsteen a Barcelona, les virtuts de Riccardo Chailly i els solos de Cesc Gelabert. I no us perdeu les columnes d’Albert Puig, Marta Salicrú, Ada Castells i Pere Vall.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús