Björk cancel·la la seva actuació al San Miguel Primavera Sound

dimecres, 9/05/2012 | Música, Notícies

Després del seu reeixit pas per Amèrica del Sud, el San Miguel Primavera Sound ha enviat un comunicat en què informa que les actuacions de Björk previstes per al dissabte 2 de juny a San Miguel Primavera Sound (Barcelona) i el dissabte 9 de juny a Optimus Primavera Sound (Porto) han estat cancel·lades.

La diva islandesa s’ha vist obligada a anul·lar alguns concerts a causa de la inflamació d’un nòdul a les cordes vocals, i el metge especialista de Björk ha recomanat a l’artista que faci repòs total i que no prossegueixi amb la seva gira, ja que això podria perjudicar de forma permanent la seva veu.

En el comunicat, l’organització afirma que “entén la importància de Björk en el programa de dissabte, tant a Barcelona com a Porto”. Per això, s’ha decidit a habilitar la possibilitat de sol·licitar la devolució de l’import de les entrades de dia per al 2 de juny a San Miguel Primavera Sound i per al 9 de juny a Optimus Primavera Sound. Això només serà possible en cas que hagin estat adquirides amb data de compra anterior al 10 de maig i en cas no hagin estat usades per accedir al festival. San Miguel Primavera Sound informarà en breu sobre l’operativa per a la devolució de l’import d’aquestes entrades.

El festival, que se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny al Fòrum, però que ja ha engegat la programació paral·lela, donarà a conèixer en els pròxims dies la composició definitiva del cartell i els horaris de les actuacions.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús