BCN Creativa

dimecres, 9/05/2012 | General

Voleu saber quines són les millors idees de Barcelona? A la revista d’aquesta setmana fem un recull dels 25 projectes més innovadors de la ciutat. Us sorprendreu de tot el que s’està coent a casa nostra: robots humanoides, viatges turístics a l’espai, música que es fa directament amb el cervell, vambes que et guien per la ciutat… Si us pensàveu que anem curts d’idees esteu ben equivocats!

Prepareu-vos per a uns mesos plens de música en viu gràcies a la Guia de Festivals que ve encartada amb la revista: trenta pàgines dedicades al bo i millor dels concerts que se celebraran a Catalunya, la península i a Europa. Si us agrada la música no us perdeu l’entrevista que Ricard Martín a Rob Halford. El líder de Judas Priest li va explicar per què ha decidit que aquesta serà l’última gran gira del grup, d’on surt tanta fúria metalera a Birmingham i per què li va costar tant sortir de l’armari… I la Marta Salicrú ens dóna bones raons per anar a veure Charlotte Gainsbourg. qui presentarà el seu àlbum ‘Stage whispers’ al Razzmatazz.

El barri del Poble-sec pren protagonisme aquesta setmana: d’una banda, us descobrim la nova ruta que ofereix una canya i un pintxo per només dos euros, i d’altra us acompanyen a un  bar nou de trinca que té tots el números de convertir-se en clàssic: La Federica. I el dissabte, jornada de tallers oberts a la plaça del Molino. Per cert: al cèlebre teatre acull les últimes jornades del festival de burlesc, que acabarà en festassa el diumenge.

L’Eugènia Sendra, pensant en els pares que encara no han triat els casals d’estiu, us proposa diverses opcions perquè els vostres fills s’ho passin d’allò més bé mentre vosaltres espereu les vacances.

Les estrenes de cinema de la setmana, crítiques de teatre i d’art, tota l’agenda de la ciutat… i molt més al Time Out d’aquesta setmana! A partir del dimecres 9 de maig al quiosc.

 

 

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús