Manolo García ajorna els propers concerts per culpa d’una apendicitis

dimarts , 8/05/2012 | Música, Notícies

El cantant Manolo García va haver de ser operat ahir a Barcelona d’urgència a causa d’una apendicitis. La intervenció l’ha forçat a ajornar els concerts que l’ex El Último de la Fila tenia previstos per al proper mes, incloses les quatre cites que tenia pendents als escenaris barcelonins: tres concerts al Teatre Coliseum i un sisè al Palau de la Música.

García va exhaurir entrades per als 6 concerts que havia de celebrar a Barcelona entre el 4 i el 25 de maig a Barcelona per presentar el seu últim treball, ‘Los días intactos’: 5 al teatre Coliseum i un al Palau de la Música. García va poder fer els dos primers, el de divendres 4 de maig i dissabte 5, però la resta de dates han de ser cancel·lades. Després de la operació, el músic ha de fer recuperació durant les pròximes quatre setmanes, cosa que l’obliga a ajornar tots els concerts previstos en tot aquest aquest temps.

La llista completa de concerts ajornats és la següent:

Barcelona, Teatre Coliseum, 10  de maig
Barcelona, Teatre Coliseum, 11 de maig
San Sebatián, Kursaal, 16 de maig
Oviedo, Auditorio Príncipe Felipe, 18 de maig
Barcelona, Teatre Coliseum, 22 de maig
Barcelona, Palau de la Música, 25 de maig
Jaén, Auditorio La Alameda, 2 de juny
Bilbao, Euskalduna, 4 de juny

L’oficina productora de la gira està buscant noves dates per a aquests concerts, que s’anunciaran en breu. Les persones que prefereixin que se’ls retorni l’import de les entrades ho podran demanar. Avia es donaran els detalls sobre la dinàmica de devolució.

Etiquetes:

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús