Un Bus Turístic d’època

dimecres, 2/05/2012 | General

El Bus Turístic MAN SD 200 torna a l’asfalt de la ciutat després de 31 anys de la seva posada en marxa. Ha estat restaurat i s’exhibirà diumenge al 3r Ral·li d’Autobusos Clàssics.

Pujar al Barcelona Bus Turístic té un al·licient afegit: un dels primers models de dos pisos de la flota de busos turístics ha estat restaurat després de 31 anys de la seva entrada en funcionament. El MAN SD 200 (número 2011), com la resta de vehicles de la sèrie 2000, estava equipat amb un motor D2566 MUH de 190 CV, amb canvi de velocitats automàtic VOITH D851 i tenia la capacitat de transportar un total de 81 passatgers (tots asseguts). Els sis vehicles de la sèrie es van adquirir a Transports Municipals de Berlín i originalment tenien el sostre descobert i estaven pintats en color crema i verd.

Coincidint amb els 25 anys de l’arrancada del transport d’oci a la ciutat, s’ha restaurat aquest autobús que diumenge s’exhibirà en l’exposició de vehicles antics i el 3r Ral·li d’Autobusos Clàssics Barcelona-Caldes de Montbui.

 


 

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús