El millor marisc de Barcelona

dimecres, 2/05/2012 | General

En la revista d’aquesta setmana dediquem el reportatge de portada al rei de la cuina, el marisc. En Manel Guirado ha triat els quinze millors plats basats en els productes del mar perquè us porteu el mar al paladar amb plenes garanties. Molts d’aquests plats són per a ocasions assenyalades, però us sorprendreu dels restaurants que també ofereixen productes d’una qualitat excel·lent a l’abast de totes les butxaques.

En els propers dies Barcelona viurà una explosió cultural de primer ordre en forma de tres festivals: Primera Persona, Barcelona Poesia i Noves Escenes Obertes (NEO). Andreu Gomila en destria el gra de la palla i us recomana el millor de cada casa. LÒscar Broc, per la seva banda, s’ha posat la capa de Superman i sobrevola el programa de la la Fira del Còmic, que se celebra del 3 al 6 de maig, perquè no us perdeu res que valgui la pena

En Ricard Martín s’ha passejat pel Maremagnum i s’ha sorprès de la bona oferta gastronòmica que s’ha instal·lat en la segona planta del centre comercial. També s’ha deixat caure per El Molino, on tindrà lloc el segon festival de burlesque de Barcelona. Pit i cuixa de primera –amb estrelles internacionals– del 9 a la 13 de maig!

Maria Antonieta torna a la cartellera –aquest cop sense Converse– i estarà acompanyada per Hunter S. Thompson, el pare del periodisme gonzo, interpretat de nou per Johnny Depp a Los diarios del ron. També s’estrena aquesta setmana El hombre sin pasado, una pel·lícula que ha arrasat les taquilles coreanes i que ha agradat molt als nostres crítics de cinema. El cinema de Claire Denis també estarà a les nostres sales per obra i gràcia del festival D’A: en Josep Lambies parla amb aquesta magnífica directora sobre la seva forma d’entendre el setè art.

The Magnetic Fields i els barcelonins Hidrogenesse presentaran els seus nous discos a l’Apolo. La Marta Salicrú entrevista Eleanor Friedberger, el 50% de The Fiery Furnaces, que també passarà per la nostra ciutat, i amb Fernando Martínez, el músic madrileny que està darrere de Remate. No us perdeu tampoc el que us expliquem sobre el pianista cubà Roberto Fonseca, el nostre concert de la setmana.

I a més a més, les estrenes de teatre i de dansa,  llibres, tota la música clàssica, botigues, crítiques de bar i restaurants, festes… i molt més a la revista d’aquesta setmana. A partir del dimecres 2 de maig al quiosc!

 

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús