Comença el RopAntic, el mercat d’intercanvi de roba de Sarrià

dimecres, 2/05/2012 | Ciutat, General

Des d’avui i fins al 9 de maig té lloc la segona edició de The RopAntic Show, el mercat d’intercanvi de roba usada de Sarrià.

Cada vegada hi ha més adeptes als mercats d’oportunitats i segona mà, una manera sostenible i econòmica de consumir. Si sou d’aquests, no us perdeu la segona edició de The RopAntic Show, la iniciativa del Centre Cívic Casa Sagnier de Sarrià per celebrar la Festa del Comerç Just i La Banca Ètica.

Fins al 9 de maig recolliran roba usada (s’accepten fins a 10 peces de roba, que ha d’estar neta i en bon estat) i es bescanviarà per punts. Amb aquests es podran ‘adquirir’ els complements i la roba que més us agradi, al mercat que s’organitza l’11 de maig, a partir de les 17.30 h.

1 comentari

  • Noticias Outlet en Barcelona #98 | outletbarcelona.info

    25/03/2014 21:56

    […] Casa Sagnier. c. Brusi 61 (Jardins de Brusi) en Barcelona. | Ver en mapa Noticia vista en el blog de Time Out Barcelona. – Hoss Intropia : Rastrillo solidario con Fundación Boscana Cada temporada, la firma […]

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús