San Miguel Primavera Sound farceix la programació complementària amb grups locals

dijous, 26/04/2012 | Música, Notícies

San Miguel Primavera Sound ha incorporat més de 40 nous artistes a les activitats complementàries al Parc del Fòrum i al programa de concerts gratuïts del Primavera a la Ciutat. Tots aquests artistes se sumen als ja confirmats per al seu acte principal, les dues jornades de concerts gratuïts a Arc de Triomf, i Primavera als Clubs.

El dimarts 8 de maig el Primavera als Bars donarà el tret de sortida a l’edició número dotze del festival amb 15 actuacions d’accés gratuït que s’allargaran fins al dia 26. La programació detallada és la següent:

Dimarts 8: Xavier Baró (Ryans)
Dimecres 9: Renaldo & Clara (Polaroid Bar)
Dijous 10: Steven Munar & The Miracle Band (Sifó Bar)
Divendres 11: Grushenka (Café Royale)
Dissabte 12: Eh! (Psycho Bar)
Dimarts 15: The Lions Constellation + GRTS (Antic Teatre)
Dimecres 16: Her Only Presence (Foxy Lady)
Dijous 17: Güdar (Mau Mau Underground)
Divendres 18: Eliah Smith (Bar 33:45)
Dimarts 22: Partido (Bar Absenta)
Dimecres 23: Elvira (Psycho Bar)
Dijous 24: Edit Crash (Fantástico)
Dissabte 26: Dulce Pájara de Juventud + Celestial Bums (Bar Estació de França)

Els concerts de Primavera al Parc, també gratuïts, es traslladen del Parc Central del Poblenou al cèntric Parc de la Ciutadella. El dissabte 2 i el diumenge 3 de juny trepitjaran seus dos escenaris alguns dels grups internacionals programats també al Parc del Fòrum (Veronica Falls, Obits, Nick Garrie, Dirty Beaches, Milk Music, Girls Names i Bleached), al costat d’artistes de casa nostra i de l’estat com The Free Fall Band, Boreals, April Fool ‘s Day, Cosmen Adelaida i Ocellot.

Dilluns 28 i dimarts 29 de maig els concerts acústics desendollats del Primavera a Viva Veu presentaran a la sala Fantastico a Joan Colomo, Aliment, Univers i Sictor Valdaña & The Check This Outs.

El Red Bull Tour Bus de Primavera al Carrer s’instal·larà a les portes del Parc del Fòrum i desplegarà el seu escenari mòbil en la rampa d’accés al recinte. Això serà del dijous 30 de maig al dissabte 2 de juny a primera hora de la tarda, i la programació la conformaran grups estatals i estrangers.

Ja a l’interior del Parc del Fòrum el Saló Smint Myspace rebrà la visita d’un grapat de bandes catalanes, espanyoles i sud-americanes: Autumn Comets, Capitán, El Faro, Evripidis And His Tragedies, Gabriel y Vencerás, Gudar, Hazte Lapón, Las Nurses, Los Negretes, Stasi, Templeton, Villarroel y Fernando Milagros. Els acompanyaran els tres guanyadors del concurs per a bandes novells organitzat per Myspace i Smint, la final del qual es disputarà el 12 de maig al Parc de la Ciutadella dins de les activitats de Primavera al Parc

La programació infantil de minimúsica comptarà amb les actuacions de Beach Beach, Anímic, Doble Pletina, Germana y Candela i Los Supremos el dissabte dia 2 al Parc del Fòrum, i de Fred i Son, Refree i Internet2 al Parc de la Ciutadella el diumenge dia 3. Dins d’aquesta oferta, que busca integrar el públic infantil al festival, s’inclouen diferents tallers per a nens a més d’altres serveis gratuïts com ludoteca amb monitors titulats, servei de préstec de portabebès i lliurament de cascs protectors d’oïda.


Etiquetes:

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús