El 4 de maig, mobililitza’t per les inversions en cultura

dijous, 26/04/2012 | Arts, General

Acció Cultura! convoca una mobilització a favor de la cultura el 4 de maig a l’Espai Jove La Fontana. 

La iniciativa, impulsada pels alumnes del màster del màster de Producció i Comunicació Cultural de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, servirà per donar a conèixer diferents projectes culturals innovadors i comptarà amb la participació de col·lectius com Artibarri i Le Freak Selektor, i la música de The Idiot, Devian Lynz i Arepa Funky, entre d’altres. El projecte s’ha finançat a través d’una campanya de ‘crowdfunding’, difosa des del bloc de la plataforma.

Acció Cultura! reivindica la inversió en cultura per construir societats riques i plurals i s’adhereix a la mobilització We Are More, organitzada per Culture Action Europe. La plataforma necessita reunir 100.000 signatures perquè les seves demandes tinguin veu a la reunió de pressupostos culturals de la Unió Europea 2014-2020.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús