Sílvia Pérez Cruz entra directa al número 5 de la llista de vendes

dimecres, 25/04/2012 | Música, Notícies

11 de novembre, el primer disc com a solista de Sílvia Pérez Cruz, en què la de Palafrugell s’estrenava també com a compositora i que va sortir a la venda la setmana passada, ha entrat al número 5 en la llista de vendes que publica cada setmana Promusicae, associació que reuneix bona part dels productors de música espanyols, com ens ha fet notar Jenesaispop.com.

La de 11 de novembre és la segona entrada més potent de la setmana, només per sota del nou disc de Barricada, i bastant per sobre del nou àlbum de Marlango, el grup que lidera l’actriu Leonor Watling, una altra de les entrades potents de la setmana.

A l’àlbum, que Pérez Cruz a coproduït amb Refree, la de Palafrugell es mou entre la cançó d’arrel mediterrània, el fado i la música brasilera, i canta en català, castellà, gallec i portuguès. 11 de novembre és un disc on plana la memòria del seu pare, el desaparegut expert en havaneres Càstor Pérez, mort fa poc més d’un any. “És un disc trist, que a mi m’ha servit de teràpia per superar la seva mort. Ha estat una remenadeta bastant potent, una barreja d’esgotament, d’acolloniment, de ganes de voler marxar corrents i deixar-ho tot, i de felicitat per treure una cosa de la qual en tenia moltes ganes”, ens explica Pérez Cruz.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús