El Mercat de les Flors convida a Macadam Macadam si us agrada ballar

dimarts , 24/04/2012 | Arts, Notícies

El Mercat de les Flors celebra aquest dissabte el Dia Internacional de la Dansa amb generositat: convidant a veure Macadam Macadam, l’espectacle de hip-hop de la coreògrafa de Blanca Li. Les 10 primeres persones que es presentin dissabte a la taquilla del Mercat a explicar-los per què els agrada ballar s’emportaran 2 invitacions gratis. Ja podeu córrer.

Si arribeu tard, però podeu comprar entrades a meitat de preu per a la funció de dissabte, a les 19 h. El Mercat ofereix una promoció especial d’entrades al 50% si les compreu per internet fent ús del codi MACADAMBCN.

Però encara n’hi ha més: aprofitant l’avinentesa del Dia Internacional de la Dansa, el Mercat de les Flors organitza l’última sessió de la temporada de 10xballar, les sessions de ball que han estat muntant tota la temporada al vestíbul del Mercat.

Per a la ocasió comptaran amb dos DJ molt especials: Albert Guijarro, codirector del Primavera Sound, i Ricard Robles, codirector del Sónar. Un duel de titans entre dos dels màxims responsables dels festivals barcelonins, que es compten entre els més influents de tot el món. La cita serà al hall del Mercat de les Flors a les 20 h.


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús