Charlotte Gainsbourg a Barcelona

dimarts , 24/04/2012 | Música, Notícies

La sala Razzmatazz ha anunciat que dimecres 16 de maig Charlotte Gainsbourg tocarà a la sala. La cantant i actriu presentarà el seu últim disc, ‘Stage Wisper’ (2011), al costat del músic neozelandès Connan Mockasin, que col·labora en un dels tems de l’àlbum.

El concert forma part d’una nova edició de Grand Tour, cicle en què Razzmatazz programa artistes d’un mateix país europeu. Després de la primera edició dedicada a Bèlgica, amb 2manydjs, Aeroplane i Das Pop, que es va celebrar l’agost de 2011, aquest segon Grand Tour té França com a país convidat, i la filla de Serge Gainsbourg i Jane Birkin com a cap de cartell.

Completen el cartell la sessió de DJ de Kavinsky, els directes de Júpiter i Pegase, i els DJ sets de Minitel Rose i djd!, DJ barceloní d’origen francès, que ha preparat dos sets especials plens de sons gals.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús