Incendis tornarà al Romea

divendres, 20/04/2012 | Arts, Notícies

Incendis, el muntatge de La Perla 29 de l’obra de Wajdi Mouawad, dirigit per Oriol Broggi i amb Clara Segura i Julio Manrique en els papers principals, acaba funcions aquest diumenge, 22 d’abril. Però l’èxit rotund de la porposta–un 100% d’índex d’ocupació, gran repercussió de crítica i bona acollida del públic– tornarà Incendis al Romea.

La Perla 29 i el director del Teatre Romea, el mateix Julio Manrique, hem decidit que el muntatge tornarà a formar part de la programació durant la Temporada 2012-2013, a partir de desembre de 2012 i durant les Festes de Nadal.

Incendis tornarà a Barcelona per Nadal, com el torró, però durant els mesos de tardor el muntatge farà gira per Catalunya. Aviat podreu consultar el calendari de gira al web de La Perla 29.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús