Mayte Martín recorre al micromecenatge per gravar el seu pròxim disc

dijous, 19/04/2012 | Música, Notícies

Mayte Martin.jpg La ‘cantaora’ barcelonina Mayte Martín prepara el que serà el setè treball de la seva discografia, el disc de boleros ‘Cosas de dos’. El disc, que es gravarà en directe a la sala Luz de Gas en dos concerts l’11 i el 12 de maig, l’editarà amb el seu propi segell discogràfic i el finançarà amb aportacions dels seus seguidors recollides a través del seu web.

Decidida a emancipar-se de la indústria, Mayte Martín busca el suport econòmic del seu públic per poder publicar aquest setè treball. Com ja és habitual en el micromecenatge, el web proposa diferents modalitats de finançament de l’enregistrament, la producció i l’edició del disc. Entre elles hi ha l’opció de comprar entrades per als concerts o el CD, però també és possible fer aportacions directes. Qui així ho faci tindrà el seu nom als crèdits de l’àlbum.

“És un pas que haig de donar per preservar la il·lusió de seguir creant, i per recuperar les ganes de publicar treballs. És un salt sense xarxa que dono perquè crec plenament en el que hi ha a l’altre costat. Confio cegament en la història d’amor que tinc amb el meu públic”, ha afirmat la cantant.

‘Cosas de dos’ recollirà 14 boleros i cançons d’amor inèdites, i veurà la llum a l’octubre.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús