El Festival de Música Antiga salta fins al 2013

dijous, 19/04/2012 | Música, Notícies

L’Auditori ha decidit posposar la celebració de l’edició d’aquest any del Festival de Música Antiga de Barcelona. La propera edició del Festival se celebrarà la primavera del 2013 i, segons informa L’Auditori, tindrà una nova orientació.

El Festival de Música Antiga de Barcelona 2013 ampliarà el seu període d’activitat: arrencarà al mes de març i s’estendrà fins al mes de juny de 2013. L’Auditori està treballant amb diferents institucions musicals de la ciutat per reformular el festival. L’objectiu és configurar una oferta conjunta i transversal, caracteritzada per l’excel·lència, la varietat de formats i d’espais i la combinació d’intèrprets locals i internacionals consolidats i emergents. Aquests canvis s’emmarquen en la reformulació de l’oferta artística de L’Auditori.

El Festival de Musica Antiga de Barcelona va néixer l’any 1977 amb l’objectiu de situar Barcelona en el context de la interpretació de repertoris amb criteris i instruments històrics, propiciar l’emergència d’intèrprets i dur a terme una tasca de normalització d’aquest repertori a les sales de concerts de tot el país. Un dels objectius de la nova temporada de L’Auditori serà precisament potenciar la música antiga dins l’oferta musical del país.

 

Etiquetes:

1 comentari

  • Ramon M. Garcia Riera

    03/05/2012 21:57

    És una pena que festivals d’aquests tipus quedin estrocats. Tal com van les coses ja veurem què passa l’any que ve.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús