El festival de flamenc de Ciutat Vella canvia de nom i es trasllada al Mercat de les Flors

dijous, 19/04/2012 | Arts, Ciutat, Música

El festival de flamenc de Ciutat Vella promogut pel Taller de Músics es converteix en Ciutat Flamenco. El Mercat de les Flors coorganitzarà i acollirà el festival, que tindrà lloc del 23 al 27 de maig.

El ‘cante’ i el ‘baile’ tornaran a ser els protagonistes del festival de flamenc que, sota el nom de Ciutat Flamenco, es traslladarà del CCCB al Mercat de les Flors i cedirà més protagonisme a la dansa.

El Taller de Músics, organitzador de les 18 edicions del festival, compartirà l’organització amb el Mercat de les Flors, amb qui ja havia coincidit per la coordinació de les sessions Flamenco Empíric. Lluís Cabrera, director del Taller, ha parlat de “maridatge amb el Mercat de les Flors” i ha destacat que la relació amb el centre de referència de les arts del moviment condicionarà el programa del festival.

El director del Mercat, Francesc Casadesús, ha destacat la idoneïtat del nou espai –sempre proper a la investigació i l’avantguarda creativa– per acollir el certamen. “El festival pretén acollir l’avantguarda del flamenc en la dansa i procurar que també contamini després part de la programació de l’any”.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús