Un estiu de piscines

dimecres, 10/07/2013 | Clubs, DJ, General

image

Són un clàssic de l’estiu. Quan arriba juliol i agost apareixen en el calendari gai festiu de la ciutat diferents sessions al costat d’una piscina on un es pot refrescar, ballar amb poca roba i rodejat de turistes amb ganes de conèixer producte local o d’allà on sigui. No tota l’acció és a la platja. Si no voleu embrutar-vos de sorra i sal però teniu ganes de passejar-vos en banyador durant una bona estona aquesta temporada ho podeu fer els diumenges a la terrassa de l’hotel Axel i des del passat dilluns a La Carpa Barcelona. Dues opcions refrescants i perfectes per enredar a algú perquè us posi crema a les espatlles o on calgui.

La terrassa de l’hotel Axel (Aribau, 33) -acaba de fer 10 anys- continua sent l’epicentre del Gaixample durant l’estiu. Els dimarts, els dimecres i els divendres a la nit, l’Sky Bar s’omple de nois i noies amb ganes de fer una copa a la fresca. Però ja és una petita tradició que els diumenges de xafogor organitzin una pool party a la vuitena planta. Si coneixeu l’espai, sabreu que la seva piscina és petita. També hi ha un jacuzzi on amb prou feines hi caben 4 o 5 persones. Però és un lloc disputat per fer amics. Aquest any la seva sessió dominical s’anomena Come to my pool i heu de tenir present que no només s’adreça als turistes que hi estan allotjats. És una festa oberta a tothom. Entreu a l’hotel sense vergonya, agafeu l’ascensor i ja us podeu posar el banyador i estirar amb la vostra tovallola a una gandula. Si preneu alguna cosa, us hi podeu passar la tarda. Tot plegat comença a les 15 h i s’allarga fins al vespre. Hi ha un DJ punxant tota l’estona i promocions en begudes interessants com ara el cava Objeto del deseo, patrocinador del sarau. A primera hora us hi trobareu molts turistes mandrosos amb poques ganes d’anar fins a la Mar Bella. A mesura que avança la tarda i el sol deixa de picar el públic es diversifica.

La segona pool party que us proposem s’anomena Waterplace i és una sessió que s’acaba d’estrenar i un pèl més arriscada. A La Carpa Barcelona (Av. Manuel Azaña, 21) han decidit apostar per les nits del dilluns. Pot funcionar una festa nocturna i fins ben entrada la matinada el primer dia de la setmana a l’extraradi? Els seus responsables creuen que sí. Confien en els turistes que no saben el dia en el que viuen i els locals que es queden part de les seves vacances a la ciutat. Han posat tota la carn a la graella i compten amb un local espectacular, a L’Hospitalet, a tocar de l’Hotel Rey Juan Carlos I, amb una gran piscina que ja ha acollit algunes festes del Circuit Festival en anys anteriors. Hi trobareu diversos entreteniments com ara inflables (alguns amb funció de cambra fosca), tobogans i un canó d’escuma que comença a fabricar sabó cap a les 4 de la matinada. Entre els DJ residents hi haurà Suri i Jonathan Tamayo, habituals d’algunes festes com ara els Saturgays. Per arribar al club, si sou mandrosos, trobareu un servei de bus des del davant de l’hotel Axel a partir de les 23 h. Si tot va bé, i després de l’estrena del dilluns, es faran set sessions més. Comenceu a provar-vos diferents models de banyador perquè aquest estiu us faran falta.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús