Amb un ull al cel

dijous, 2/05/2013 | Clubs, General, Música

170783_197658136913883_6156708_o

El Keyan Pak era un paio especial. Tenia carisma. Era una persona alegre, treballadora i amb una gran energia que feia que el miressis cada cop que entrava a una sala. De dia, treballava en una empresa organitzant esdeveniments. Tenia un futur brillant per endavant. De nit, era una bèstia, un animal social. Un jove somrient i particularment atractiu que mai deixava de ballar i saltar. La seves ganes de fer coses i de passar-s’ho bé el van portar a muntar Bang!, una festa amb una cuidada imatge que durant gairebé dos anys es va fer puntualment al Cabaret Berlín. El 4 de maig de l’any passat, amb només 28 anys, el Keyan va morir. De sobte. Un matí ja no es va aixecar més. I tothom que el coneixia es va quedar glaçat.

Ara, un any després, els seus amics han decidit retre-li un gran homenatge i ho faran de la manera que a ell li hagués agradat més: amb una gran festa oberta a tothom. Serà a El Molino, en la primera de les sessions mensuals de la nova etapa del Galactic Cabaret, els saraus dels dissabtes al popular teatre del Paral·lel. Serà el retorn de la Bang!, una festa que es caracteritzava per l’estètica retro i per apostar en els seus cartells per homes guapos. Un dels organitzadors és un dels millors amics del Keyan, el José Gálvez, un dissenyador gràfic peruà que va conèixer al jove nascut a Londres, de pare persa, mare suïssa i criat a Califòrnia –espectacular barreja- quan tots dos acabaven d’instal·lar-se a Barcelona el 2005. “Jo només organitzava festes amb el Keyan i no em plantejo organitzar-ne més. Però crec que li’n devia una. I, la veritat, és que està sent molt fàcil muntar-ho tot plegat perquè tothom s’hi ha volgut sumar”, ens explica. La sessió recuperarà un lema que el mateix Keyan va crear per totes les celebracions que ell muntava i que va fer fortuna entre els seus amics i coneguts: “no Pak, no party”.

El cartell de DJ de dissabte és espectacular. L’encapçala Sammy Jo, el DJ oficial dels Scissor Sisters, resident a la ciutat des de fa molts anys i un habitual del Razzmatazz, i a més amic i company de pis del Keyan. Per la cabina, també hi passarà la dissenyadora Sílvia Prada, la responsable de les mítiques festes Who’s the Boss, ara instal·lada a Nova York i que torna a Barcelona puntualment per participar en la sessió. Completen el cartell el fotògraf Gerard Estadella i els DJ Pffff i Javi Buenavista. Per l’ocasió, el Molino estarà decorat de forma especial, amb molts globus en forma d’estrella. “Volem recrear un ambient celestial i divertit. Si hi ha alguna cosa semblant al cel, segur que el Keyan està allà, fent ballar a tothom i contagiant el seu bon rotllo”, apunta el José. Coneguéssiu o no l’homenatjat, la festa valdrà la pena. “Serà una gran celebració de la vida. A passar-s’ho bé. I des d’allà on sigui, el Keyan segur que cuida de tots nosaltres. Amb un somriure a la boca”. Dissabte, teniu una cita a El Molino.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús