L’última golfa

dijous, 26/07/2012 | Clubs, DJ, General

Olimpic_party.jpg

Aquest cap de setmana que comencen els Jocs Olímpics de Londres us proposo una festa de temàtica esportiva. I no parlo de la sessió de zapas del Berlín Dark. A El Molino celebren l’última edició de la seva sessió golfa, l’embogida proposta que des de fa uns mesos organitzen The Chanclettes al teatre del Paral·lel.

Cada setmana, Josep Maria Portavella i la seva colla escullen un tema per la seva festa i aquest cop han triat les Olimpíades. Evidentment -tractant-se de qui es tracta- no us faran suar corrent al darrera d’una pilota. Si passeu calor, serà perquè no pareu de ballar al ritme d’èxits de tots els temps.

El lema del sarau d’aquesta setmana, No doping control, també dona pistes de per on pot anar la cosa. La ingesta d’alcohol a la sala pot ser considerable.

Per acomidar la temporada, la gent del Molino es suma a la celebració i han preparat una nit plena de sorpreses. Entre cançó i cançó veureu a alguns dels artistes del teatre protagonitzen números especials inspirats en algun esport, des de combats de boxa a carreres de tacons. No descarteu aparacions sorpreses de personatges com ara Montserrat Caballé i Freddy Mercury perquè ja posats també es reti homenatge a Cobi i companyia. I tot a un preu més que raonable. Si encara no heu descobert com és la Golfa del Paral·lel, no us la perdeu. Segur que rieu una estona.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús