Culte a la reina

dimarts , 19/06/2012 | Clubs, DJ, General, Moda, Música

madonna-mdna-leather.jpg

Les visites de Madonna a Barcelona no són gaire freqüents, més aviat excepcionals. La reina del pop ens va visitar amb el Blond Ambition Tour el 1990, amb el Drowned World Tour el 2001 i amb el Sticky & Sweet Tour el 2009. Però ens vam perdre grans espectacles com el Re-Invention Tour el 2004 o el magnífic Confessions Tour del 2006. Aquesta vegada, la diva nord-americana ens ho posa fàcil i la tornem a tenir per partida doble, el 20 i el 21 de juny, al Palau Sant Jordi amb el MDNA Tour, la seva novena gira. Cal celebrar-ho. Si aneu al concert, és molt possible que us quedeu amb ganes de més. Per aquest motiu, el club de fans oficial de l’artista a Espanya, Divina Madonna, ha organitzat dues grans festes perquè pugueu continuar ballant al ritme de les seves cançons fins ben entrada la matinada. Les MDNA Parties tindran lloc a la Sala Instinto (Mèxic, 7) començaran un cop s’apaguin les llums a Montjuïc.

El màxim responsable de les sessions i del club de fans a Barcelona és Jordi García, que ja va muntar saraus multitudinaris en les dues últimes visites de la cantant a la ciutat. “Per a molts, Madonna continua sent l’artista més gran de tots els temps, el nostre ídol i una persona a qui admirem. Així que és una ocasió perfecta per celebrar la seva trajectòria i els bons moments que ens ha regalat i encara ens regala”, ens explica. Divina Madonna, un dels clubs de fans més antics del món dedicats a l’intèrpret de Like a Virgin, també aprofitarà l’ocasió per celebrar el seu 25è aniversari.

A les festes us esperen molts regals. El dimecres es sortejaran un parell d’entrades pel concert del dia següent. I el dijous molts productes de marxandatge. També es regalaran CD. L’estrella convidada serà Blanka Slaninova, una artista de la República Txeca resident a Tenerife que fa un parell d’anys que es dedica a imitar a la Ciccone.

IMG_4327.JPG

Segons ens explica, el seu xou és “un repàs les diferents etapes de la carrera de Madonna”. A la Sala Instinto protagonitzarà les dues nits un espectacle amb una quinzena de temes cantats en directe. Ho farà acompanyada per un parell de ballarins. Abans i després de l’espectacle, dos DJ barcelonins –i també fans de Madonna-, Luís Vidal i Xavi Dot, punxaran temes de la cantant, des dels més nous als més antics, passant per remescles populars o peces inèdites que només els seguidors més fidels sabran reconèixer. Entre tema i tema de la mare de Lourdes Maria caurà algun èxit del moment perquè els que no siguin tan fans també puguin respirar. També hi haurà un concurs per premiar a la persona que es presenti amb la millor caracterització de la directora de W.E. Per animar tot plegat, el responsable ha fitxat a tres personatges habituals de l’ambient barceloní: Sergio Satanassa, Ari i la Mega Pubilla.

Si no teniu suficient amb les MDNA Parties un cop es faci de dia, el club de fans us proposa continuar la festa al nou Martin’s (Béjar, 87). Tant dimecres com dijous hi haurà una sessió especial per a fans de Madonna a partir de les sis del matí.

martins1.jpg

Les festes del club de fans no seran les úniques que es faran després del concert. L’Hotel Expo (Mallorca, 1-23), a tocar de la plaça de Sants, també ha preparat una doble sessió per a tots els seguidors de l’artista. La terrassa de l’establiment acollirà una festa posterior als xous on es repassaran totes les èpoques de la cantant, hi haurà projeccions, còctels, disfresses i una maquilladora professional que caracteritzarà a tots els assistents amb els excèntrics looks de l’artista. Al Gaixample, els bars de copes Black Bull (Muntaner, 64) i Addicted (Casanova, 75) obriran en horari especial un cop acabin els concerts.

Una altra opció destacada, i la més heterosexual, serà la de l’Opium Mar. Allà tiren la casa per la finestar i conviden al DJ i productor Martin Solveig el dimecres. Si no teniu suficient amb la seva sessió prèvia als espectacles del Sant Jordi, al passeig Marítim de la Barceloneta també farà saltar al personal.

Opium Mar_Martin Solveig en Wedj's.jpg

Per acabar, una festa habitual dels dijous a l’Otto Zutz (Lincoln, 15), la Jump, acomiada la temporada amb una sessió d’homenatge a l’ambició rossa que comptarà amb el dissenyador David Delfín i la cantant i model Bimba Bosé.

Madonna-Jump.jpg

 

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús