Una de bars  

diumenge, 17/06/2012 | Clubs, General

imagotipo.pngAcostuma a passar quan arriba el bon temps. El Gaixample s’omple de novetats. Hi ha nous bars que s’estrenen o ens transformen per provar sort, mentre que altres decideixen tancar definitivament al no complir-se les expectatives.

En tenim un parell d’exemples aquest cap de setmana. Aquest dissabte ha obert portes La Bambolina, un nou bar de copes per a lesbianes. Està ubicat al carrer Diputació, al mateix espai on es trobar el Butch Bear, que continuarà funcionant com a after. La Bambolina és una iniciativa de les responsables de les festes Melón, que ara proven sort amb un local que obrirà les nits de divendres i dissabtes.

El mateix dia que obria portes La Bambolina s’anunciava el tancament definitiu de Women BCN. Aquest club ubicat al carrer Comte Borrell ha tingut una vida molt curta. Va obrir portes només fa uns mesos i el gestionava una entitat de Saragossa anomenada La Gran Evasión. Des d’un principi, la seva política d’admissió no va ser molt clara. Per evitar-se problemes de llicències funcionaven com associació i era necessari fer-se soci per entrar. Finalment, i davant de la manca de públic, han decidit baixar la persiana.

Els bars de nois també han viscut novetats les últimes setmanes. La més recent és la transformació del llegendari Zeltas que des de fa unes setmanes es diu Addicted i el gestiona un grup d’empresaris madrilenys que està fent tot el possible per donar-li una nova vida.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús