5 propostes pel Sónar

dimecres, 13/06/2012 | General, Moda, Música

lana_del_rey-born-to-die.jpg

El Festival de Música Avançada comença aquest dijous i, com sempre, ens porta propostes molt interessants. Us enganxo els vídeos de cinc artistes o grups que no em penso perdre. Segurament, són algunes de les propostes més populars de l’edició del 2012. A partir de demà, buscaré les sorpreses.


El fenomen pop dels últims mesos debutarà divendres a l’Estat espanyol amb aquest concert al Sónar. Serà el primer gran concert de Lana del Rey, que de moment només ha actuat en auditoris molt més petits. L’expectació és màxima i segur que estarà ple de gent amb ganes de criticar i poder valorar en primera persona si n’hi ha per tant o no. Sigui com sigui, el seu disc Born To Die està molt bé i conté alguns temes tan espectaculars com el que dóna nom a l’àlbum. Ganes de veure com sona en directe. La cita, divendres a les 23.45 h al SonarPub.


El projecte de Joe Goddard de Hot Chip i Raf Rundell és una bomba de rellotgeria a la pista de ball. Tot i que l’àlbum és un pèl irregular, conté joies com la del videoclip. Estarà molt bé veure com el defensen en viu. Serà dissabte a les 22 h al SonarPub. Després, hi haurà temps de sobres per preparar-se per veure un cop més en directe a Hot Chip, que presentaran el seu flamant nou treball, In our heads.


El quartet de Toronto és el responsable d’un dels temes més enganxosos que van punxar a clubs de tot el món l’any passat. És impossible no moure els peus i ballar quan sona el tema del vídeo, el brillant Reckless With Your Love. El seu àlbum homònim va acabar en diverses llistes del millor del 2011. El defensaran dissabte a les 2.15 h al SonarLab.


El clàssic dels clàssics d’aquesta edició és el grup de Manchester. Potser no s’han adaptat als nous temps com altres coetanis seus, però el seu Blue Monday perdurarà per tots els temps. I amb una mica de Kylie? Millor encara! Se’ls podrà veure el dissabte a les 23 h al SonarClub.


El Sónar és un festival molt british. Cada any, el cartell està ple de grups que triomfen a les illes i que fan feliços als molts guiris que ens visiten. Un dels que més farà ballar al personal seran Friendly Fires, un grup perfecte per l’època estival. Poseu-vos qualsevol dels remixos de Live Those Days Tonight i veureu com us serà impossible no pensar en mojitos al costat del mar. Ho podeu comprovar el divendres a la 1.30 al SonarPub.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús