Aperitiu al cel

dilluns, 7/05/2012 | Gastronomia, General

IMG_4651.JPG

Menjar una amanida de llagostins o unes galetes de parmesà a 50 metres d’alçada té un gust especial. Això ho saben totes les persones que el passat dissabte van poder participar en la proposta de l’empresa Dinner in the Sky. Els seus responsables van portar per primer cop a Barcelona una idea que ha triomfat en molts llocs del món: menjar suspesos a 50 metres del terra amb unes excel·lents vistes de la ciutat gràcies a una plataforma-taula per a fins 22 comensals que s’eleva amb l’ajuda d’una grua.

La proposta no és apte per a tots aquells que tinguin vertigen. Tampoc pels maldestres que acostumen a llençar els coberts o els tovallons al terra. Però és força divertida. En especial, si al teu costat s’asseuen un parell de persones amb por a les alçades. Al vol que es va organitzar per la premsa i al que vaig tenir la sort d’assistir, va haver-hi una companya que es va deixar les ungles, literalment, clavades a la taula.

En aquesta ocasió la proposta gastronòmica també va ser d’alçada. La va servir el restaurant Nuclo. El seu xef, el Jordi Narro, estava encantat servint plats lligat amb el seu llampant i aparatós arnes de color groc.

IMG_4753.JPG

Tot i l’alçada i els peus penjant, la sensació d’inseguretat és mínima. Els seients compten amb diversos cinturons i vas més lligat que pujant al Dragon Khan.

IMG_4676.JPG

Muntar una activitat com aquesta no és gens econòmica. Els organitzadors ens van dir que uns 10.000 euros.  Feu números: els van fer tretze vols amb opcions des de l’aperitiu al sopar. Els que van assistir van pagar entre 79 i 222 €, segons l’hora i l’àpat. Si un vol gaudir de l’experiència, s’ha de rascar la butxaca. O temptar la sort i optar a concursos com el que va guanyar una núvia que va es va apuntar a un sorteig d’una web anomenada Una boda original.

IMG_4763.JPG

Si teniu curiositat, l’invent tornarà a Barcelona durant les festes de la Mercè. Si tot va bé, estarà uns quants dies a la ciutat i intentaran ajustar els preus. També es faran festes elevades com la que va cloure l’experiència aquest dissabte: unes copes i ball, asseguts, amb el DJ George de Luz de Gas.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús