Les cinc de febrer

dijous, 1/03/2012 | General, Música

Lana del Rey.jpg

Ara fa temps que no enganxo recomanacions musicals al blog. A partir d’ara intentaré recuperar el costum i enganxar a principis de mes alguns dels temes que més he escoltat en els últims dies. Aquests són els cinc de febrer:


Feia molt temps que no podia escoltar una cançó tantes vegades seguides com aquesta. La primera vegada que escoltes Somebody I used To Know pot semblar res especial, però té quelcom hipnòtic. Fa mesos que es va editar a Austràlia però un número 1 al Regne Unit, ha fet que Goyte comenci a sonar a Europa. I precisament amb la seva col·laboració amb la seva compatriota Kimbra, també molt recomanable. Visca les antípodes!


La nord-americana Kelly Clarkson feia temps que no l’encertava. Finalment, ha trobat un tema potent que l’ha tornat al més alt de les llistes al seu país. Stronger no és Since U Been Gone però, escolteu, no està gens malament.


La criticada Lana del Rey té molts fans i molts detractors. Jo estic entre els primers. M’agrada i no m’importa el grau de manufacturació del producte. El seu disc, tot i alguns temes més dolents, està molt bé i Off To The Races és espectacular. La noia en directe ha de millorar, és veritat, però és entretinguda. L’esperem al Sónar amb candeletes.La pista hedonista del mes és el Work de The 2 Bears. El projecte de Raf Rundell, un DJ més conegut com Raff Daddy, i de Joe Goddar, un dels components de Hot Chip, està molt bé. I tot i que cap dels dos és homosexual, m’agrada el toc filogai que li han donat al seu grup.


No tenia ni idea qui eren .fun però els he descobert gràcies a aquesta col·laboraicó amb Janelle Monáe. El seu disc no és gran cosa però aquest tema és un autèntic himne. Fins i tot a Glee ja han fet una versió!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús