Saturgays vs. Sugar Gay

dijous, 5/01/2012 | Clubs, General, Música

saturgays.jpg

Que el món de la nit es complicat ho saben molt bé els promotors de festes diverses que es tornen bojos per trobar sales en condicions. Els propietaris dels clubs acostumen a ser ossos durs de rosegar i negociar amb ells és força complicat. Per això, hi ha vegades que festes que aparentment funcionen bé, s’acaben de cop. O locals que mal gestionats acaben la seva agonia de forma silenciosa després de desesperats intents per ser rescatats. I després estan les sancions o prohibicions que ajuntaments com el de Barcelona utilitzen sense manies per acabar amb propostes que agradin més o menys tenen un públic considerable.

Comento tot això, i reobro el blog després de l’aturada nadalenca, perquè aquesta setmana s’ha conegut que una de les festes que millor funciona darrerament en l’ambient barceloní, els Saturgays a la sala The One, es deixen de fer allà i canvien de sala. Segons sembla, l’equip responsable de la producció, que és el mateix que organitza la sessió The Black Room els diumenges al City Hall, i l’equip que gestiona la discoteca del Poble Espanyol, Gold Group, no s’acaben d’entendre. “Un desacord en la forma de gestionar”, diuen. La gota que va fer vesar el got va ser la festa de Cap d’Any. Els responsables de la sala van decidir pujar de 25 a 40 euros el preu de les entrades, una decisió que l’equip dels Saturgays no compartia.

Després d’aquella festa, els Saturgays, amb l’equip que lidera Carlos Aparicio, han decidit mudar-se i traslladar-se a partir d’aquest dissabte en una nova sala, concretament a la Ribelinos, a l’avinguda Diagonal.

ribelinos.jpg

Per la seva part, Gold Group s’ha tret de la màniga una nova sessió anomenada Sugar Gay i que per promocionar-se utilitza la mateixa tipografia, el mateix disseny i uns dibuixos similars que l’anterior festa que ocupava la sala. Us adjunto el flyer perquè comproveu la subtilesa…

Sugar gay.jpg

És una llàstima que en el complicat món de la nit costi tant sumar i sempre hi hagi gent disposada a restar. Pot agradar més o menys però els Saturgays és una sessió que funciona i que és una alternativa diferent per a la gent que vol ballar el dissabte música house sense necessitat de passar per Metro o Arena, els dos clàssics que no tanquen ni canvien passi el que passi.

Des d’aquí, molta sort als responsables dels Saturgays en aquesta nova etapa. El món de la nit necessita de gent que tingui ganes d’embolicar-se i fer que passin coses perquè no ens quedem tots a casa queixant-nos de com és d’avorrida la nostra ciutat.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús