El club dels nois bombolla

dimecres, 9/11/2011 | Clubs, General

Quan un viatja a segons quines zones dels Estats Units i visita bars gais, és habitual sorprendre’s per la mania que tenen els nord-americans de premiar amb dòlars les drag-queens i els ballarins que entretenen el personal. A la mínima que poden, patapam, bitllet al tanga. Inspirats en un viatge a Florida, els propietaris del bar més nou del Gaixample, el Bubbleboys, van pensar que aquesta era una idea molt exportable. Fa uns dies ha obert portes al carrer de la Diputació el primer pole dance gai de la ciutat, un local on a partir d’ara sempre trobareu uns quants nois amb poca roba als quals podreu posar bitllets als calçotets.

Els responsables d’aquest nou bar de copes inspirat en una de les sales del Twist de Miami són els mateixos que van obrir fa poc més d’un any el veí Nightberry. Al seu capdavant hi ha en David Martí, qui es mostra convençut que la seva aposta serà un èxit. “La gent quan surt vol passar-s’ho bé i nosaltres oferim una proposta nova, un joc. Pots prendre una copa mentre veus com ballen alguns dels nois que hi ha als pòdiums del local. I pots interactuar amb ells”, explica.

Per interactuar s’entén regalar diners a canvi de poder acostar-s’hi. Als Estats Units ho tenen fàcil amb els dòlars. Aquí, per no arruïnar els clients i que s’animi, s’han inventat uns bitllets d’un euro, els eurobubbles, que podreu bescanviar a la barra. “Sempre hi haurà un mínim de quatre o cinc nois ballant. En tenim uns quants de fixos, però també poden ser nois que vulguin treballar una estona per guanyar-se uns diners. Al final de la nit podran canviar tots els eurobubbles que hagin aconseguit per diners de veritat”, diu Martí. Als nois se’ls pot tocar però sense passar-se. “Són nois bombolles, que si es magregen massa s’esvaeixen. De cintura cap a baix, prohibit. Tot és molt més innocent del que sembla”, afegeix.

El Bubbleboys té tres zones amb ambients diferents. A les dues primeres hi trobareu pòdiums on ballen els gogós. Hi ha taules que es poden reservar al voltant dels pòdiums per estar més còmode i també tamborets a les barres. La tercera zona és la més tranquil·la, un espai més íntim on també hi ha una barra dedicada al cava i al xampany. En aquest tercer espai hi ha lloc perquè els nois puguin fer balls privats als clients que paguin un mínim de 10 euros. Tot i que els propietaris del bar de copes van pensar que seduirien un públic madur, habitual d’un local pròxim com el People, s’han adonat que la seva proposta atreu gent de totes les edats. També pensen que el seu producte pot resultar atractiu per a molts turistes gais.

Amb l’obertura d’aquest nou negoci, s’anima més encara un tram concret del carrer de la Diputació. Segons Martí, aquest serà el nou epicentre de l’ambient barceloní. “Els empresaris del Gaixample hauríem de fer el possible per ocupar qualsevol local que quedi buit en aquesta àrea, ja sigui amb negocis de dia o de nit. La concentració és molt bona. Com més siguem, més forts serem”, opina. A vegades també hi faran estriptis i espectacles a càrrec de contorsionistes. De tant en tant, també s’hi faran festes especials. Per exemple, alguns dijous es farà la festa de la carn fresca, on tothom qui vulgui es podrà presentar a un càsting per convertir-se en noi bombolla. El públic que assisteixi aquella nit al local serà qui escollirà els futurs ballarins. Un cop al mes també es farà una nit de gala i es convidarà tots els clients a presentar-se vestits d’una manera elegant. Els diumenges també hi trobareu alguna cosa per picar. Us animeu a aconseguir uns quants eurobubbles?

1 comentari

 • Golightly

  13/11/2011 13:09

  Que cuadro !
  Fuimos al bubbleboys…y la verdad es que es patetico:

  1- la musica:
  horrible,house chunga . Hola Chicos…despertaros que estamos en 2011 y que la musica electronica tiene otros colores que este grifo musical asqueroso.

  2- el local:
  un cuadro de decoraciòn barata sin ninguna idea ni siquiera personalidad. Luz cheapy, paredes feas cubiertas de tela ?, este estilo lounge que ahora queda insoportable.
  pole dance? bueno…solo una barra en el medio de una sala…con sillas muy feas alrededor…
  Si la idea es parecerse al estilo neoyorquino,hago una sugerencia:que dejen los tios bailar encima de la barra (ah si claro,tendrian que rediseñar todo!)porque con esta disposición de sillas, pocos se atreven a poner eurobubbles en el calzoncillo del go-go…demasiado lejos!
  acabo conel arte floral: estos ramos de flores que vimos esa noche. Madre mia: esto parecía un FUNERAL !

  3 – el Casting de tios:
  bueno bueno bueno!…esa depilación integral pasada de moda ! esos calzoncillos estampados…

  salvable: el camarero esos si, simpatico.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús