Torna la Super Lemon

dimarts , 18/10/2011 | Clubs, DJ

Després d’un estiu tempestuós i diversos canvis de local, els responsables de la Super Lemon tornen a provar sort. A partir del diumenge 30 d’octubre s’instal·len al Museum, que fins ara estava tancat els diumenges. Hi trobareu DJ, animació, alguna cosa per picar i, evidentment, la beguda refrescant amb gust de llimona que van crear per promocionar la festa.

Tot i que les tardes i les nits de diumenge acostumen a ser tranquil·les al Gaixample, el dia de la seva rentrée la Super Lemon s’enfrontarà a una competència potent. Aquell dia Matinée ha organitzat una nova edició de La Leche al Razzmatazz que ocuparà totes les sales del club del carrer Almogàvers. A un dels espais es farà una nova edició de la festa gai We, que sempre que s’ha fet a Barcelona ha funcionat força bé.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús