Els que es queden

dijous, 21/04/2011 | Clubs, DJ, General

A punt, a punt de començar les vacances de Setmana Santa, us enganxo algunes propostes noctàmbules pels que us quedeu a la ciutat. Barcelona no descansa i hi ha propostes interessants si teniu ganes de sortir de festa.

Podeu començar avui mateix anant a The One on els nois de Devotion celebren el seu cinquè aniversari. Diumenge hi haurà una nova batalla de super grups d’oci. El Razzmatazz acull un Café Olé gegant amb una nova edició de la festa We i Matinée estrena la seva super festa Boom. La nova sessió es farà puntualment a l’Arteria Paral·lel i per començar han tirat la casa per la finestra convidant a gent tan diversa com Rafael Amargo, els Locomía, Mònica del Raval o Rebeca. Estranya barreja…

Si creieu que la Boom és massa per vosaltres, sempre podeu apostar sobre segur i anar al SomosLas de l’Apolo, on celebraran amb bon gust el final de la Pasqua. Bones vacances!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús