La festa de la xancletta

dimecres, 20/04/2011 | General, Llibres

Al Time Out Barcelona d’aquesta setmana us parlem del nou llibre de Josep Maria Portavella, La tendresa del paper higiènic. Es tracta d’un recull dels millors articles a la revista del meu company de pàgina durant un temps i està molt bé. Podeu llegir l’article aquí.

Com que en Portavella no s’hi posa per poc, aquest dimarts va organitzar una festa de presentació del llibre a El Molino. El teatre estava ple a vessar i entre els convidats hi havia molts amics de l’actor i escriptor. Alguns com Enric Majó o Núria Feliu van llegir alguns dels seus textos escatològics entre cançó i cançó i bosses de crispetes i cacauets. Va ser una forma entretinguda de presentar en societat un llibre que des d’aquí us recomano per aquest Sant Jordi.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús