El Pride escalfa motors

dimecres, 13/04/2011 | General

El passat cap de setmana es va presentar durant el Saló de Turisme de Catalunya el Pride d’aquest any. Se celebrarà del 18 al 28 de juny amb el cap de setmana del 24 al 26 de juny com a dies principals. Donant un cop d’ull al programa d’actes no es veuen gaires novetats. Potser el més destacat de moment és la nova imatge, que està molt millor que en anys anteriors. La podeu veure a la seva renovada web, que ja funciona.

Durant la roda de premsa es va anunciar que la festa presentarà candidatura per acollir el Europride de 2014, l’Orgull LGBT europeu. No és mala idea però ja posats es podrien posar d’acord amb els la gent de Matinée, responsables del Circuit Festival, i unir forces. Aleshores la candidatura seria difícil de superar. Per cert, el Circuit ja ha tancat dates i aquest any el festival tindrà més dies que mai, del 4 al 14 d’agost.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús