Destinació: Pink Corner

dijous, 7/04/2011 | General, Internet

És hora de començar a pensar que fareu aquest estiu. Com cada any per aquestes dates el recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc acull una nova edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya, un certamen on trobareu l’oferta turística de desenes de països i de totes les comunitats autònomes espanyoles. El saló és un espai perfecte per agafar idees o fer volar la imaginació si el vostre pressupost és ajustat. Per quart any consecutiu, la fira tindrà una zona especialitzada en turisme gai i lèsbic. Serà el Pink Corner, un espai on durant tot el cap de setmana es faran diverses activitats.

Mentre que a la resta del saló trobareu informació sobre destinacions més o menys llunyanes, la zona gai estarà plena d’empreses i entitats que aprofitaran la concentració de public per promocionar-se. De fet, el Pink Corner d’enguany és un cop més el punt d’arrancada del Pride Barcelona, l’orgull gai de la capital catalana. L’Associació Catalana d’Empreses per a Gais i Lesbianes (ACEGAL) conjuntament amb la Coordinadora Gai-Lesbiana (CGL) s’ha encarregat de l’organització del corner i aprofitarà l’espai i l’ocasió per presentar les novetats d’enguany. El divendres es faran diverses xerrades sobre turisme sostenible, Tel Aviv i paquets turístics. A la tarda, es presentarà el Pride i l’himne d’enguany a càrrec de les Shimai. Es titula Ride the world i aviat el podrem escoltar. El dissabte podreu veure un concert d’uns habituals d’aquest espai des de la seva inauguració, el grup de techno Barb@zul.

Per animar-vos a viatjar i a visitar el saló, us enllaço un vídeo que està molt bé d’Air New Zeland. Qui diu que les instruccions de seguretat en un avió són sempre avorrides?


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús