Gayxample, capítol 4

dissabte, 2/04/2011 | General, Internet

Com cada dissabte, nou capítol de Gayxample. El d’avui es titula És pitjor que la ionki. En aquesta ocasió s’han posat una mica moralistes… Per cert, una curiositat. La noia que fa d’argentina és en realitat catalana. L’accent està força aconseguit, no creieu?


Etiquetes: ,

4 comentaris

 • miquel

  02/04/2011 20:53

  Tots els gais a l’Eixample parlen espanyol? Els meus nebots que viuen a Alemanya i estudien en alemany-anglès,i parlen català òbviament amb els pares,la família i els amics i entrorn d’aquí,ja estan farts de dir-m’ho: a Catalunya no es pot viure sinó saps l’espanyol. Ara els diré que si són gais encara ho ténen pitjor!

 • miquel

  02/04/2011 20:56

  Per cert, abans se’n deia gaiexample. Però si hi ha un moviment a Catalunya espanyolitzat és el gai.Amb la i grega com ho fan els moderns,però no pas a França ni a Itàlia..

 • Xavier

  03/04/2011 23:26

  Cada cop m’agrada més la sèrie. Ja m’he acostumat a la sobreactuació i m’agrada. És exagerada i això la defineix!Per cert, carrer València i carrer Aragó són paral·lels, no conflueixen…

 • Josep Maria Sarri

  04/04/2011 19:09

  Heu de pensar que no deixar de ser la visió del Gaixample d’algú de fora. Jo crec que de moment el pitjor de la sèrie són els estereotips i la falta de sentit de l’humor!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús