La coral de les Panteres

dijous, 20/01/2011 | General, Música


Al Time Out Barcelona d’aquesta setmana us parlem de la Coral de les Panteres Grogues, un coral molt nova i que busca nous membres. Podeu llegir l’article aquí. Us enganxo també un vídeo perquè els pugueu veure en acció. Concretament, cantant Seasons of Love del musical Rent en un acte a Sant Feliu de Codines.

Sé que em diran que aquesta no és la seva millor interpretació. Que aquí només eren una dotzena (ara ja són uns vint) i que ja han millorat molt. Però és un petit exemple del que fan. Ganes no els hi falten. Si algú està interessat en formar part, que faci cas de l’article.

2 comentaris

  • vacacega

    21/01/2011 16:28

    Bona iniciativa! Sens dubte els falta molt de camí. Ànims!

  • Quim

    24/01/2011 9:54

    Són un grup molt divertit i, tot i que encara estan començant, apunten maneres que dirien els crítics, i ganes no els en falten! Us ho diu un dels seus “groupies” oficials (jo mateix vaig gravar aquest vídeo), valen molt la pena :)

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús