Gayxample estrena blog

dilluns, 17/01/2011 | General, TV

Ja fa un temps que vaig parlar al blog d’una sèrie feta per a Internet que porta un temps gravant-se i que es titula Gayxample. Ho podeu llegir aquí. Aquest cap de setmana els responsables de la producció han estrenat un blog on aniran explicant com s’ha rodat la sèrie abans d’estrenar-la a la xarxa el pròxim 12 de març.

Gayxample se suma a la moda de les web sèries i segueix la línia de la primera sèrie gai d’aquest tipus que es va fer a Espanya, la mítica Lo que surja, gravada a València per un grup de joves. No és la primera que s’enregistra a Barcelona. N’hi alguna que cada cop té més seguidors com l’indie El Piso i altres més underground que també preparen nous capítols com Chungo y Pelao.

Un italià resident a la capital catalana, Giuseppe Storelli, és l’impulsor de la nova proposta que “vol ser un aparador de la Barcelona gai al món”, assegura. “La sèrie ensenyarà al món sencer una realitat molt verídica del Gaixample. És un projecte que, tot i ser dirigit des de Catalunya, és internacional ja que estarà subtitulat en anglès, francès, alemany, italià, portuguès i holandès per a que arribi el més lluny possible”, afegeix.

De moment podeu consultar el diari de rodatge i el making of de la sèrie aquí. A veure que surt de tot plegat…

2 comentaris

  • Jorge

    19/01/2011 22:31

    me parece muy interesante y estoy desenado q llegue el dia 12 de marzo para poder ver la serie

  • Jorge

    19/01/2011 22:31

    me parece muy interesante y estoy desenado q llegue el dia 12 de marzo para poder ver la serie

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús