Una manifestació pel Burdel 74

dilluns, 10/05/2010 | Clubs, General

Els propietaris del Burdel 74, al carrer del Carme, continuen amb la seva lluita per reobrir el local i aquest dijous 13 a les 20 h han organitzat una manifestació de protesta. L’acte, que compta amb el suport del partit GLBTH/TS, començarà al davant de la porta del bar i recorrerà diversos carrers fins arribar a la seu del districte de Ciutat Vella.

Ja fa un any que el bar de Gina Burdel va tancar portes. Com en altres casos les queixes dels veïns van poder més i el local es va veure sotmès a una pressió administrativa que va obligar als responsables a baixar la persiana.

En els últims dotze mesos, el Jordi Pujol, l’àlter ego de la Gina, ha estat lluitant perquè se li reconeguin els seus drets. Vol reobrir el local per poder traspassar-lo. Creu que el que està passant és una qüestió d’homofòbia. De fet, el manifest que el partit polític en qüestió ha elaborat per convocar la manifestació insisteix en aquesta qüestió. De moment, el dijous sortiran al carrer per fer-se veure i demanar a l’Ajuntament que desencalli la situació. Ja veurem com acaba tot plegat.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús