Homenatge a Steve Jobs, fuster

dijous, 25/08/2011 | Retalls

“Imagina que ets un fuster i t’encarreguen un petit moble. El tens enllestit i és la mar de bonic (penses). Només et falta la part posterior, la que mai veu ningú. Mires pel taller si trobes alguna peça qualsevol, que ja farà el fet. Però ets un fuster, un fuster que s’estima la feina. És igual si mai ningú es mira la part del darrera: tu saps que és allà, de cara a la paret, aquell pedaç sense història. I finalment, faràs servir la millor fusta que tens. Vols dormir a la nit, que això és una qüestió de principis.” Ho explicava Steve Jobs el 1985 en una entrevista a Playboy, el fins avui director d’Apple: artista, empresari, inventor, una de les persones més influents en la nostra cultura popular. Ah, i fuster.

Etiquetes: ,

3 comentaris

 • Anna – Betes i Clicks

  31/08/2011 10:03

  Una cita genial!

  Quina passió per la feina, quin personatge!

  Jo també li he fet un homenatge, potser t’interessa:
  http://betesiclicks.com/2011/08/30/15-enllacos-per-als-fans-de-steve-jobs/
  :-)

 • Oriol Lladó

  01/09/2011 9:44

  Gràcies, Anna. Em miro el teu enllaç. Records!

 • Adéu al fuster Steve Jobs | ramonrado

  04/06/2012 18:15

  [...] vist al bloc de l’Oriol Lladó, l’agost passat, quan Jobs va anunciar que plegava com a conseller delegat d’Apple. [...]

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús