La Barcelona d’ahir

diumenge, 22/01/2012 | Espais i Botigues, Llibres i Revistes

Portada del llibre

Ja que és diumenge i avui és un dia per relaxar-nos i fer allò que habitualment no fem, us vull recomanar aquest llibre perquè el degusteu mentre esmorzeu o potser sou més de berenar estimat llegidor? Bé, de tota manera és un llibre del passat d’aquesta ciutat, i també de nosaltres com a societat que transformem el futur ja que el passat ens és impossible.

El llibre porta per títol “La Barcelona d’ahir” un recorregut per la capital catalana al segle XX a través d’unes fotografies de la nissaga de fotoperiodistes dels Brangulí. Però no solsment és imatge, també trobarem un acompanyament amb textos que ens acosten a la vida diària de la ciutat en uns moments convulsos socialment, políticament i culturalment. És un llibre de Guillem Huertas i editat per l’editorial Edicions 62.

Les fotografies ens evocaran al record d’una Barcelona que ja no coneixem, però si reconeixerem gràcies a monuments i llocs emblemàtics d’aquesta ciutat com la fotografia de la portada, ho heu reconegut no? Sí, Canaletes, el lloc per antonomàsia de la celebració dels triomfs dels culers.

Ara lector ja és idea seva si comprar-se o no aquest llibre, també li suggereixo que el vagi a cercar a la biblioteca o que li demani en préstec algun amic. I li desitjo que passi un bon diumenge de gener.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús