‘The Stars (Are Out Tonight)’, nou single de David Bowie

dimarts , 26/02/2013 | Cançons, Notícies, Videos

Ja tenim aquí el segon senzill de The Next Day, el que serà el nou disc de David Bowie, el primer en 10 anys (que per cert, The Guardian ja ha ressenyat).

El nou tema és molt pop i s’aparta del to reflectiu de Where Are We Now?, el primer single, publicat a principis de gener. I el mateix passa amb el videoclip, dirigit per la realitzadora de videoclips Floria Sigismondi (responsable de The Beautiful People i Tourniquet, de Marilyn Manson, i de Dead Man Walking i Little Wonder, del mateix Bowie, entre molts altres), que va debutar en llarg el 2010 amb el fallit biopic de The Runaways.

El clip compta amb Bowie i Tilda Swinton encarnant una respectable parella madura que viu en una casa unifamiliar, i que veu violentada la seva còmoda i plàcida existència (“we have a nice life”, es diuen al principi, mentre compren al supermercat) per la irrupció d’una jove parella de celebritats, encarnada pels models Andrej Pejic i Saskia De Brauw, tots dos coneguts pel seu caràcter andrògin –Pejic tant desfila amb roba d’home com de dona.

El vídeo juga amb la imatge icònica del duc blanc i amb la seva ambigüitat: tots 4 protagonistes semblen Bowie o el jove Bowie, en algun moment. De fet, la semblança entre Bowie i Swinton ja l’han feta notar al blog Tilda Stardust (via The Guardian), que insisteix en què Tilda i l’ex Ziggy Stardust són el mateix ésser.


Etiquetes:

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús