Estrenem Urban Outfitters Barcelona

dijous, 20/11/2014 | Botigues, General, Tendències

urban ok

Hem estrenat la nova (primera!) Urban Outfitters a Barcelona. La firma nascuda als anys 70 a Filadèlfia, que compta amb botigues a les principals capitals del món i durant anys ha esta una meca pels que buscaven formes de vida i vestir alternatives als de la majoria, compta amb dues plantes i molts metres quadrats d’aire industrial al centre de Barcelona (Plaça de Catalunya, 4) i aspira a ser un dels epicentres on fer-se amb roba, accessoris i objectes de corda ‘hipster’.

Què hem trobat a UO? Stephen Briars, el director creatiu de la firma, que atenia la premsa i supervisava els darrers detalls de la posta a punt de l’espai que obrirà oficialment demà. També hem mirat i remirat les propostes de marques com Maison Martin Margiela, Adidas, Supremebeing, Textile Federation (oh, estampats!) i Reason, a la planta superior; i Staring at Stars, Fred Perry, Fila,  Cooperative, Dr. Denim, BDG i el vintage recuperat per UO al pis menys ú, entre d’altres.

Curiositat per a fans de l’interiorisme: la botiga compta amb un taller de fusteria pròpia per renovar el mobiliari; deduïm doncs que la botiga canviarà de cara amb facilitat i assiduïtat sense renunciar als principis de l’ecologia. A UO els reivindiquen, com demostren els emprovadors fets amb fusta reutilitzada. La decoració la signa Agostino Iacurci, l’artista que també ha pintat els vistosos murals que llueixen en diferents parets de la botiga.

Serà difícil no trobar-hi res que us sedueixi, però si no us atreviu amb els estilismes que proposen des d’UO, sempre podeu fer-vos amb vinil i el reproductor portàtil de Crosley, les motxilles Herschley i el llibre The Wes Anderson Collection, les mini càmeres Fujifilm, necessers amb prints de gat, i calaveres de vellut que són guardioles…

 

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús