Aconsegueix 25 euros per gastar en espectacles en viu!

dilluns, 13/10/2014 | General, Notícies

 image

Ets jove i et costa anar al teatre o a concerts perquè no tens ni cinc? És cert que les coses estan complicades –la taxa d’atur de menors de 25 anys superava el 53% a l’Enquesta sobre Població Activa de setembre– però no tot són males notícies. Si aquest octubre i novembre vols anar a veure algun espectacle artístic en viu, ja no tens excusa.

Durant tot l’octubre, coincidint amb l’inici de temporada dels equipaments culturals, el programa Escena 25 regala 25 euros a tots els joves catalans d’entre 18 i 25 anys per anar a veure un espectacle en directe. Sí, ho has llegit bé: et regalen 25 euros per la teva cara bonica, per celebrar que encara ets jove i perquè els gastis en cultura.

Aconseguir-los és ben senzill. T’has de registrar a la web d’Escena 25 on, de la llista d’espectacles i concerts oferts, podràs escollir el dia i l’hora en què hi assistiràs. Després només has d’acostar-te a la taquilla el dia assenyalat i recollir la teva entrada. Tot i que només t’hi podràs registrar durant l’octubre, podras anar als espectacles tant a l’octubre com al novembre.

Així de fàcil! No hauràs de pagar res, sempre que l’espectacle al qual assisteixis costi 25 euros o menys. Si no, hauràs d’afegir la diferència. També podràs optar per dividir la donació en dues fraccions de 12,5 euros i veure dos espectacles diferents. ¿No vols anar-hi sol? Quan reservis la teva entrada, podràs convidar un amic per mail perquè reservi la seva en un termini de 24 hores, sempre i quan compleixi els requisits d’edat.

Teatre, circ, dansa, concerts… l’oferta, que inclou més de 70 teatres i sales del país, és ben generosa. Aprofita aquesta oportunitat de luxe per gaudir de les arts escèniques per la cara!

1 comentari

  • Chikis

    22/02/2015 2:53

    Companys/es, Moltes felicitats pel premi! Com deia algfa la feina ben feta no te futur o era frrnteoes, be el cas e9s que estic content de que us reconeguin la que heu fet i us animin a fer-ne de nova. Bon any i millors projectes!Salut i titelles!David Laedn i DevantL’ESTENEDOR TEATRE

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús