Diada: metro ‘normal’, 45 línies de bus afectades

dilluns, 8/09/2014 | Ciutat, Notícies

Metro de Barcelona

Els transports públics de Barcelona es veuran força afectats aquest dijous arran de la Diada nacional i la construcció de la ‘V’ entre Diagonal i Gran. Això no obstant, TMB informa que les línies de metro de la ciutat funcionaran com si es tracés d’un dia feiner, amb la mateixa freqüència de pas. El transport terrestre serà el que patirà més modificacions, ja que el recorregut de la ‘V’ afectarà 45 línies de bus. D’aquesta manera, recomanen ” calcular més temps per als desplaçaments amb metro a les hores prèvies i posteriors als actes, en previsió d’una elevada afluència de passatge”.

Les hores punta al metro seran les 14 i les 20 h a les estacions d’Espanya, Universitat, Catalunya, Urquinaona, Arc de Triomf, Glòries, Passeig de Gràcia, Diagonal, Verdaguer, Tetuan i Monumental.

El desenvolupament de l’acte obligarà les autoritats a “imposar importants restriccions en la mobilitat en superfície”. Per aquest motiu, unes 45 línies regulars d’autobusos de TMB així com les rutes vermella i blava del Barcelona Bus Turístic patiran afectacions, en forma de desviaments o limitacions de recorregut, també entre les 14 i les 20 hores del dia 11, en el perímetre definit per la Gran Via de les Corts Catalanes, la Diagonal i la rambla de Badal. Es podrà consultar el detall de línies afectades a la secció d’estat del servei de la web de TMB.

 

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús