Els nostres lectors fan Time Out (literalment)

dilluns, 13/01/2014 | General

Fa unes setmanes, us vam demanar sTRIBUi volíeu formar part de Time Out i participar en l’elaboració del nostre número 300, una revista que estarà íntegrament escrita pels nostres lectors. Vam rebre més de 300 sol·licituds de les qual finalment hem triat la magnífica plantilla que ens acompanyarà durant uns dies.
L’entusiasme i la professionalitat dels lectors que faran el pròxim número ens fa estar molt contents i per això us volem avançar algunes de les peces que podreu llegir la setmana que ve.
L’Edu González, que setmanalment ens fa la competència al seu blog de patates braves, En ocasiones veo bravas, es convertirà en Pau Arenós durant una setmana i ens recomanarà un dels millors restaurants de la ciutat. També a la secció de Menjar i Beure, Gerard Ripoll, un advocat obsessionat amb el menjar xinès, ens parlarà de la fondue xinesa de l’Olla de Sichuan, mentre que Núria Ginós, propietària del bar Elephanta, ens recomanarà un dels restaurants del barri de Gràcia: el  Salambó.
La setmana que ve deixarem descansar l’Ada Castells i la seva columna serà assumida per Pep Antoni Roig, un entrenador de futbol sala del Penedès. Guillem Rierola, carnisser de Terrassa, ens proposarà un recorregut per les llibreries més noves de Barcelona acompanyat per una estudiant de la Pompeu Fabra de només 21 anys: la Leticia Vila-Sanjuan.
A la secció de Cinema, el Diego Amela farà un experiment ben curiós: farà, només per l’experiència Time Out, una pel·li per a Little Secret Films, seguint el decàleg d’aquesta iniciativa segons la qual la cinta s’ha de rodar en només 24 hores. Ens explicarà la seva experiència en un dietari i, un cop acabada, tots podrem veure la seva pel·lícula a la web de Time Out.
El dramaturg Esteve Soler, subscriptor de Time Out des de (quasi) el principi dels temps, l’advocada laboralista Andrea Leunda i els joves actors Maria Antolín i David Belzunce seran alguns dels participants de la secció de Teatre.
A Música comptarem amb la col·laboració de Marina Arbat-Bofill, una enginyera geòloga que diu que li va el rock i el heavy, però que també confessa que és una fan de Katy Perry. A Ciutat, la Mònica Martín ens explica secrets de la Barcelona més divertida… sabem que es dedica a espantar runners caracteritzada de zombi!
I en tenim més, molts més: il·lustradors, fotògrafs, crítics i redactors per un dia que ens ajudaran a què el número 300 sigui un Time Out molt especial. El dels lectors. A partir del dimecres 15 de gener al quiosc!

2 comentaris

  • Prettywines en el Time Out Barcelona | Pretty Wines

    27/01/2014 21:26

    […] días el  TIME OUT Barcelona llegó a su número 300. Para celebrarlo, la redacción de la revista cedió todas y cada una de sus páginas a sus lectores de forma que quien escribía, quien fotografiaba o quien ilustraba el contenido era […]

  • La aventura de un falso documental | Blanquerna Post

    04/03/2014 16:06

    […] 15 de enero Time Out publicó el número 300 y, para celebrarlo, la revista fue escrita íntegramente por lectores y lectoras. una de estas personas fue Diego Amela, ex-alumno del máster de Ficción en Cine y Televisión […]

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús