#jocreo, treu el creador que portes dins!

dimecres, 22/05/2013 | General

2palillos

Barcelona és una ciutat creativa on el talent, la innovació i l’esperit creatiu bateguen amb força. Barcelona t’inspira? Treu el creador que portes dins!

A Time Out encetem amb molta il·lusió un projecte en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona per fer aflorar la Barcelona ciutat creativa. Un seguit de propostes que des de tots els àmbits i canals posarà en valor els racons de Barcelona com una font d’inspiració i que culminarà a final d’any amb els premis Time Out, que es dedicaran enguany a la creativitat.

Volem que tu també formis part d’aquest projecte! Tots podem ser creadors. Què és el que saps crear? Des d’una obra d’art a la millor truita de patates! Mostran’s-ho penjant un text o una imatge a Twitter i/o Instagram amb el tag #jocreo.

Cada setmana publicarem a la revista una selecció de les propostes que ens envieu. Així mateix, es podran veure tots els missatges publicats a Twitter i un carrussel amb les darreres fotografies publicades a Instagram amb el #jocreo en una web que estem preparant i que donarà continuïtat a la que ja vam engegar: http://creabarcelona.timeout.cat/

Si ets creador, recorda que hi tens un apartat d’aparador on pots penjar la teva fitxa i donar-te a conèixer.

A què esperes a crear i a fer-nos-ho saber? #jocreo!

1 comentari

  • Dolors Coromines Vinyes

    13/06/2013 14:13

    Escoltat el dia 11 de juny de 2013 en un autobús, força ple de Ryanan Air, arribant a la terminal 2 de Barcelona des de Santiago de Compostela:
    “Mira si son tacaños estos catalanes que ni autobuses ponen”.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús