Poseu-vos el davantal!

dijous, 28/03/2013 | General

Arriba la primavera i entrem a la cuina per aprendre a fer les millors receptes! Voleu aprendre a cuinar pizzes, coques de Sant Joan, cake pops i altres pastissos creatius? Doncs apunteu-vos als nostres cursos i podreu sorprendre els vostres amics amb receptes innovadores i molt actuals. Traieu l’agenda i preneu nota de les dates:

Cake pops, cupcakes, lollicakes i altres galetes i pastissos creatius
Els cupcakes i pastissos creatius són un dels elements gastronòmics que més de moda s’han posat en els darrers anys. A qualsevol cantonada de la ciutat hi podeu trobar deliciosos pastissets de bonics colors, galetes amb formes i dibuixos imaginatius i els dolços més originals. ¿Voleu aprendre a fer-ne i causar sensació en àpats, i festes? Doncs Aquest és el vostre curs!
Aquesta primera proposta es celebrarà en dos torns: els dilluns 15 i 22 d’abril o els dimecres 17 i 24 d’abril.
Pizzes, creps i pancakes
La massa més saborosa i farciments plens d’imaginació: amb tomàquet fresc, alfàbrega, xampinyons ben gruixudets, parmesà, foie, pesto, mozzarella. Només de pensar en les pizzes que aprendrem a fer en aquest taller ja se’ns fa la boca aigua.
Però no tot són productes salats. En aquest taller (que es celebrarà els dilluns 6 i 13 de maig o els dimecres 8 i 15) també aprendreu a fer deliciosos creps de xocolata, nata i deliciosos ingredients.
Coques i pastissos dolços
Aprofitant que Sant Joan estarà al caure, us convidem a aprendre a fer coques i pastissos. Per aquest taller també podeu escollir dues dates: els dilluns 10 i 17 de juny o els dimecres 12 i 10 de juny.
El professor David Lienas dirigirà aquests cursos que tindran una durada de 4 hores en què cada participant aprendrà a fer diferents tipus de plats.
Aquest Time Out en Viu, que segueix les passes del curs de cuina japonesa, se celebrarà a l’escola Bell·Art (Aribau, 53) i té un preu de 90 euros, que inclou tot el material i un diploma. Si voleu apuntar-vos-hi  o demanar-ne més informació podeu trucar al 93 295 54 00 o escriure a timeoutenviu@timeout.cat

2 comentaris

 • Marta Pamies

  02/04/2013 18:29

  Tots els cursos tenen el mateix preu?? m’INTERESSA EL DE CUP CAKES SON DOS DIES;PERÒ, EN QUIN HORARI??

  GRACIES

 • ¡Nos ponemos el delantal! | El baúl de tus ideas

  18/04/2013 8:01

  [...] El otro día, leyendo el Time Out Barcelona, nos topamos con un anuncio sobre un curso de cake pops, cupcakes, lollicakes y otras galletas y pasteles creativos. [...]

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús